Luleå SK

BAIK - Luleå SK

Efter några hårdare träningsveckor var det äntligen dags för match igen.

En del frånvaro på tongivanande spelare, ovana positioner och matchovana lyste igenom i inledningen som var något tveksam från LSKs sida.
Efter 10-15 minuter kom vi igång lite bättre och 1-0 kommer genom Elin Engström i den 28´då hon på klassiskt Engströmvis placerar bollen förbi BAIKs skickliga målvakt Alva Forsman.
I 35´ blir Hanna Bäck snyggt frispelad men Forsman tippar den till hörna som efter en tilltrasslad situation resulterar i 2-0 genom Elin Engström återigen.
I andra halvlek dominerar LSK men har svårt att få till de riktigt vassa avsluten.

Totalt sett en match där vi borde gjort 3-4 mål till men BAIK kämpar bra med en del frånvaro och få avbytare utan att skapa några riktigt heta chanser.
Vi får se en del fina spelvändningar som vi pratade om inför matchen, stabilt försvarsspel och en het avslutare i Elin Engström.

En bra genomkörare inför kommande matcher.